Human Design - Alanna Meijers

Human design is de vertaling van je ziel, de handleiding van je leven.

Het stelt je in staat om de basis te onderzoeken van wat jou uniek maakt.

Zodat jij een sterke fundering hebt om op te kunnen gaan bouwen!

Bekend van

Ontdek hier jouw GRATIS Human Design Chart

Over Human Design

Voel je dat je meer in verbinding met je eigen energie zou kunnen leven, maar weet je niet waar te beginnen? Een kijkje in je Human Design kan hier heel goed bij helpen. Het geeft je praktisch inzicht in wat jouw energetische rol is, en hoe je met de stroom van het leven mee kunt gaan bewegen. Het energetische contract dat jouw ziel heeft gemaakt met het Universum op het moment van je geboortedatum, -(exacte) tijd & -plaats. Authentiek en uniek. Alles staat in jouw zogenaamde Human Design bodygraph.

 

Op dat precieze moment hangt er een energieveld en dat energieveld vertelt jou onder anderen hoe je energetisch & genetisch in elkaar zit, wat voor jou de beste manier is om een beslissing te nemen, jouw natuurlijk kwaliteiten en talenten die je sinds je geboorte al bezit. Je zielsmissie en welke thema’s een belangrijk onderdeel zijn in jouw leven.

 

Human design is een holistisch systeem en is een combinatie van spirituele wijsheden en moderne wetenschap zoals o.a: astrologie, chakraleer, kabbala, kwantumfysica en Chinese I-tjing.

 

Het is de tool die jij kunt gebruiken om echt te leven als jezelf. Een blauwdruk van jouw! Het kan een geweldige transformerende tool zijn wanneer je er ook daadwerkelijk naar gaat leven.

Klink dit als jou?

Nieuwsgierig

Je bent in aanraking gekomen met Human Design en wilt het liefste alles weten.

Zelfinzicht

Je hebt geen behoefte om heel het internet af te zoeken naar kleine beetjes informatie die jou meer vertellen over jezelf

Leven vanuit je ware natuur

Loop je in het dagelijkse leven tegen dingen aan die je graag eens vanuit Human Design perspectief zou willen bekijken

Overzicht

Je wilt een plek waar je alles kunt vinden over je unieke Design

Overzichtelijk

Je wilt praktische & begrijpelijke informatie over hoe jouw design precies werkt

Leef zoals jij vanuit de natuur ontworpen bent

Wanneer je begint te leven zoals jij ontworpen bent, gaat het leven voor je werken. Je begrijpt jezelf op energetisch niveau waardoor er een diepere acceptatie ontstaat. Over wie je nu werkelijk in je diepste essentie bent. Wat je misschien diep van binnen al wel voelt alleen nog niet op durft te vertrouwen. Leer het geheim van jouw unieke Human Design en ontdek je eigen unieke kracht.

 

Met de Unique Life Foundation Reading of het Gepersonaliseerde schriftelijke rapport wil ik je leren jouw unieke Design te ontdekken en begrijpen, maar vooral te leren leven.

 

Gepersonaliseerd schriftelijk Human Design Rapport

Al die kleurtjes, figuren en cijfers in een Human Design chart alleen wat betekend het allemaal? Ik help jou om de verwarring voor eens en voor altijd op te lossen met jouw gepersonaliseerde digitale Human Design Rapport.

 

In het rapport lees je uitgebreide uitleg over alle basiselementen, zodat jij jouw unieke design leert kennen. We brengen alle informatie uit je chart samen, om jou meer inzicht te geven in wie jij bent. Dit alles uiteraard zo praktisch mogelijk, zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Je ontvangt persoonlijke tips, zodat je zelf kunt gaan experimenteren met je design. Geweldig toch! 

 

Wat kun je verwachten? 

 • Schriftelijke rapportage van 50 t/m 80 pagina’s (afhankelijk van jouw human design)
 • Praktisch, concreet en begrijpelijke informatie
 • Informatie over je energie type
 • Hoe je hiernaar kunt gaan leven
 • Je strategie
 • Je innerlijke autoriteit
 • Definitie, hoe je energie door je chart stroomt
 • Uitleg over je gedefinieerde en ongedefinieerde centers en kanalen
 • Handige en praktische tips om met je design te gaan experimenteren

 

Vergeet niet je geboortegegevens in te vullen bij het afrekenen. Na afronding van je bestelling ontvang je doorgaans binnen 14 dagen je unieke rapport in een PDF bestand.

Unique Life Foundation Reading

Enkel met een duurzame basis kun jij gaan bouwen. Kennis maken met jouw unieke design tijdens een persoonlijk gesprek? Boek dan je Human Design Unique Life Foundation Reading.

 

In de reading worden de belangrijkste onderdelen van je chart besproken. Daarmee geeft deze reading je de basiskennis die jij nodig hebt om je Human Design reis te beginnen.

 

In een reading ontvang je uitgebreide uitleg over alle basiselementen, zodat jij jouw unieke design leert kennen. Voorafgaand aan de sessie stemmen we energetisch af op jouw energieveld, zodat de sessie in lijn ligt met waar jij op dit moment staat. We brengen alle informatie uit je chart samen, om jou meer inzicht te geven in wie jij bent. Dit alles uiteraard zo praktisch mogelijk, zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Je ontvangt persoonlijke tips, zodat je zelf kunt gaan experimenteren met je design. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen over de basiselementen van jouw unieke chart.

 

Wat kun je verwachten?

 • Schriftelijke rapportage van 50 t/m 80 pagina’s (afhankelijk van jouw human design)
 • Alles uit het schriftelijke rapport
 • De sessie duurt ongeveer 60-90 minuten online via zoom
 • Concreet, praktisch en persoonlijk
 • Hoe jij het beste met energie omgaat
 • Wat jouw energetische rol is
 • Hoe jij het beste beslissingen kunt nemen
 • Hoe je het beste leert
 • Hoe je weer in verbinding kunt komen
 • Praktische handvatten om met je design te gaan experimenteren
 • Mogelijkheid tot opname van het gesprek
 • Voldoende ruimte om vragen te stellen

Haar begeleiding was als een zachte duw in de goede richting

Ervaring met Alanna’s Blauwdruk en Coaching. Ik had het voorrecht om bij Alanna een blauwdruk te laten schrijven, en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was door het niveau van herkenning dat ik voelde. Alanna’s vermogen om mijn diepste zelf te begrijpen en te reflecteren in de blauwdruk was ronduit verbazingwekkend. Wat me het meest opviel, was haar benadering van coaching. In plaats van me simpelweg te vertellen wat ik moest doen, heeft ze me aangemoedigd om zelf na te denken en mijn eigen oplossingen te vinden. Haar begeleiding was als een zachte duw in de goede richting, waardoor ik mijn eigen krachten en capaciteiten kon ontdekken. Een van de aspecten die ik het meest waardeerde aan Alanna’s aanpak was haar openheid voor verschillende oplossingen. Ze stond open voor mijn ideeën en suggesties, en samen hebben we een strategie ontwikkeld die echt op maat was gemaakt voor mijn behoeften en doelen. Kortom, mijn ervaring met Alanna’s blauwdruk en coaching was niets minder dan transformatief, en daar ben ik Alanna ontzettend dankbaar voor. Als je op zoek bent naar diepgaande zelfreflectie, kan ik Alanna’s diensten ten zeerste aanbevelen.

Review
5/5
Hi, ik ben Alanna

Hi, ik ben Alanna

Ik ben Holistisch Coach en ervaringsdeskundige. Ik leer anderen hoe zij mentaal en fysiek kunnen groeien en ontwikkelen zodat ze hun belemmerende patronen en overtuigingen kunnen doorbreken. Zodat ze in hun eigen unieke kracht komen te staan.

Over Alanna

Gratis Tool

Meer rust in je hoofd en grip op je gedachtes

Alanna Meijers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders