Mijn verhaal

Ik ben Alanna Meijers. Ik ben Mental & Holistic Coach en ervaringsdeskundige. Ik leer anderen hoe zij mentaal en fysiek kunnen groeien en ontwikkelen zodat ze hun belemmerende patronen en overtuigingen kunnen doorbreken. Zodat ze in hun eigen unieke kracht komen te staan.

Hoe het allemaal begon

Als kind kon ik fysiek lastig mee met leeftijdsgenootjes. Op mijn 14is de spierziekte HMSN, “hereditaire motorische en sensorische neuropathie” gediagnostiseerdWat simpel uitgelegd inhoud dat mijn zenuwen mijn spieren niet goed konden aansturen. De zenuwen die signalen doorgeven van de (gevoels)zintuigen naar de hersenen en van de hersenen naar de spieren.

 

Nadat ik jaren later met veel lichamelijk klachten thuis ben komen te zitten en uiteindelijk zelfs volledig afgekeurd werd besloot ik dat het anders moest. Ik geloofde diep van binnen niet dat deze diagnose klopte. Er werd tegen mij gezegd dat ik niet beter kon worden. Het kon alleen maar zo blijven of achteruitgaan. Waarbij de mogelijkheid bestond dat ik in een rolstoel terecht zou komen.

 

Ik voelde diep van binnen dat ik nog veel meer had om te geven. Ik ben op allerlei verschillende manieren aan mijn eigen patronen en overtuigingen gaan werken, mijn mindset en voeding. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als ik één ding de afgelopen jaren heb geleerd, is het wel dat stress en je hoofd vol gedachten je letterlijk ziek kunnen maken. Soms ontwikkelt dit zover dat je door je eigen patronen en overtuigingen hier niet meer zelf uit komt of jezelf hier zelfs niet bewust van bent. Als je hoofd geen nee meer kan zeggen, gaat je lichaam dit voor je doen.

 

Om mij heen zie ik zoveel vrouwen struggelen en streven naar een bepaald ideaalbeeld. Dit geeft mij een enorme drive mezelf te blijven ontwikkelen om andere hiermee te helpen.

 

Om echt gelukkig te zijn en alles uit het leven te halen, is het belangrijk een gezonde mind en body te creëren. Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd, heb ik in mijn online cursus en Exclusief 1 op 1 coaching traject verwerkt. Zodat jij je mentale en fysieke kracht kan vergroten. Een duurzame basis kan ontwikkelen en in je eigen kracht durft te gaan staan.

Echte verandering van patronen en overtuigingen creëer je door actie te ondernemen

Durf jij door de weerstand heen te gaan en jouw eigen ideale omstandigheden te creëren? Zelfkennis is de weg naar binnen. Reset je brein en leer vertrouwen op je lichaam.

Gratis Tool

Meer rust in je hoofd en grip op je gedachtes

Alanna Meijers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders