Over mij - Alanna Meijers

Alanna Meijers

Holistisch coach & Ervaringsdeskundige

Oprichtster Unique Life Methode

Bekend van

Over Alanna

Alanna is specialist op het gebied van de connectie tussen je Mind, Body en Soul. Ze heeft haar eigen vooruitstrevende (Unique Life) Methode ontwikkeld na volledig opgegeven te zijn door de regulieren zorg. Ze heeft zichzelf na een jaren lange zoektocht fundamenteel geheeld.

 

Heel mijn leven heeft ziekte de overhand gehad in mijn gezondheid. Als kind kon ik fysiek lastig mee met leeftijdsgenootjes. Op mijn 14is de spierziekte HMSN, “hereditaire motorische en sensorische neuropathie” gediagnostiseerd. Wat simpel uitgelegd inhoud dat mijn zenuwen mijn spieren niet goed konden aansturen. De zenuwen die signalen doorgeven van de (gevoels) zintuigen naar de hersenen en van de hersenen naar de spieren.

 

Nadat ik jaren later met veel lichamelijk klachten thuis ben komen te zitten en uiteindelijk zelfs volledig afgekeurd werd besloot ik dat het anders moest. Ik geloofde diep van binnen niet dat deze diagnose klopte. Er werd tegen mij gezegd dat ik niet beter kon worden. Het kon alleen maar zo blijven of achteruitgaan. Waarbij de mogelijkheid bestond dat ik in een rolstoel terecht zou komen

 

Ik voelde diep van binnen dat ik nog veel meer had om te geven. Ik ben op allerlei verschillende manieren aan mijn eigen patronen en overtuigingen gaan werken, mijn mindset en voeding. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als ik één ding de afgelopen jaren heb geleerd, is het wel dat stress en je hoofd vol gedachten je letterlijk ziek kunnen maken. Soms ontwikkelt dit zover dat je door je eigen patronen en overtuigingen hier niet meer zelf uit komt of jezelf hier zelfs niet bewust van bent. Als je hoofd geen nee meer kan zeggen, gaat je lichaam dit voor je doen.

 

Voor een duurzame verandering heb je een andere visie nodig. Je hebt een lifestyle voor jezelf te creëren waarin je jezelf verlost van je belemmerende patronen en gewoontes, te leren voelen en in je lichaam aanwezig te zijn, contact te maken met je innerlijke wijsheid, het ongemak en de pijn leren dragen vanuit compassie en zelfvertrouwen.

Voel, ervaar, leef.!

In de huidige maatschappij leren we vooral uit ons hoofd leven en raken we steeds verder verwijdert van onszelf en de connectie met ons lichaam.

 

Middels haar unieke methode laat ze je ervaren dat je zelf veel meer invloed hebt op je gezondheid als je zelf “denkt”. Alanna leert je hoe jij dit praktisch tastbaar voor jezelf maakt. Wat komt hierbij kijken en hoe verandert dit duurzaam je leven.

 

Op het moment dat jij in de diepte kunt geloven en accepteren dat al onze cellen uit energie bestaan maak je het tastbaar voor jezelf om via deze weg aan je mentale en fysieke klachten te werken. Een emotie is energie is beweging. Door onverwerkte emoties, angsten, trauma’s en blokkades te verwerken en los te laten kan je levensenergie weer stromen.  

 

Met de combinatie tussen het bewust worden, opnieuw leren voelen, en de kracht van je ademhaling maken we contact met je onderbewustzijn. We gaan naar de kern zodat jij weer gezondheid in overvloed kan gaan ervaren.

 

Het is haar missie om zoveel mogelijk mensen gezondheid in overvloed te laten ervaren. Door bewust voor zelfleiderschap te kiezen vanuit een standvastige innerlijke mentaliteit. Hierin staat de connectie met het lichaam, de bewustwording van je geest en bewustzijn van de ziel centraal. Door de juiste vragen te stellen kan Alanna linkjes leggen tussen alle informatie. Door kennis, haar helder wetende en helder voelende kwaliteiten kan ze voelen wat de ander voelt en luisteren naar wat het lichaam te vertellen heeft. 

 

Als jij vertrouwd op jezelf heb je goud in handen. Door het leven in de diepte van je Human Design!

Mijn Human Design is een intuïtieve Manifestor

Met kanaal:

 

11-56 (Het kanaal van Nieuwsgierigheid) begeleid ik je vanuit mijn eigen ervaringen en ontdekkingen.

 

13-33 (Het kanaal van de Getuige) heb ik een ontzettend sterk geheugen en ben ik in staat je te laten zien wat wel en niet voor je werkt. Veel mensen vertellen dan ook zonder het altijd direct te kunnen begrijpen hun diepste geheimen.

 

21-45 (Het geld kanaal) motiveer ik je om het beste uit jezelf te halen. Je mag beloond worden voor je inzet.

 

25-51 (Het kanaal van Initiatie) de Spirituele Strijder, de Sjamaan. Ik laat je zien hoe werelden (Mind, Body, Soul) met elkaar verbinden en hoe dit voor genezing zorgt.

 

26-44 (Het kanaal van Overgave) laat ik je intuïtief ervaren en zien wat jij nodig hebt.

 

Mijn incarnatiekruis is de Right Angle Cross of The Sphinx 3. Dit betekend dat ik met mijn leiderschap en visie anderen inspireer hetzelfde te doen. Om hun diepste verlangens te verwezenlijk vanuit passie en het volgen van je hart.

 

Met mijn bewuste Zon in poort 7, de rol van het zelf, heb ik een natuurlijke leiderschapsrol om anderen te inspireren en motiveren. Ik ben empathisch en een geboren luisteraar. Ik laat je ervaren wat het is om jezelf gehoord en begrepen te voelen.

 

Mijn profiel 1/3 maakt dat ik leer door te onderzoeken wat wel en niet werkt. Ik ervaar een diepe behoefte aan zelfontdekking en leren door persoonlijke ervaringen. Ik verdiep mezelf graag grondig in kennis en draag een transformeerde energie met mij mee.

 

Echte verandering van patronen en overtuigingen creëer je door actie te ondernemen

Beweeg door de weerstand heen en creëer jouw eigen ideale omstandigheden.

Zelfkennis is de weg naar binnen. Reset je brein en leer vertrouwen op je lichaam.

Unique Life Podcast

Op een simpele en praktische manier aan de slag met je zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Ik deel je mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Leer weer op je lichaam vertrouwen en leef in verbinding met je eigen energie.

Gratis Tool

Meer rust in je hoofd en grip op je gedachtes

Alanna Meijers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders