Bon Appetit!
Een heerlijke maaltijd soep die snel op tafel staat!
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 250 gram kalkoenfilet (vegan? Gebruik een vleesvervanger)
- 4 tl bouillonpoeder (Bio Today bouillonpoeder)
- 3 bosuien
- 1 ½ L water
- 180 g noodles (Hakubaku Japanese biologische udon noodles)
- 400 g boontjes
- 4 eieren
- 1 el ketjap manis
- Zwarte peper
Bereidingstijd: 25 min
INSTRUCTIES
- Snij de knoflook en ui fijn.
- Maak de boontjes schoon.
- Snij de kalkoenfilet in stukjes.
- Kook de eieren in ongeveer 8 minuten hard.
- Verwarm de olijfolie in een soeppan en fruit zachtjes de ui en knoflook aan totdat deze glazig ziet.
- Bak de kalkoenfilet 2 minuten mee.
- Giet het water erbij en voeg de bouillonpoeder toe.
- Als het water kookt voeg je de boontjes en noodles toe.
- Laat de soep 10 minuten zachtjes koken.
- Ondertussen giet je de eieren af, verwijder de schil en snij de eieren in tweeën.
- Breng de soep op smaak met de zwarte peper, ketjap en bosui.
- Leg in elke soep kom een ei en schep de soep erover.