Bon Appetit!
Zin in een lekker, snelle en voedzame avondmaaltijd? Maak dan deze Pasta Pesto met broccoli en heerlijke romige pestosaus.
Ingrediënten 4 personen
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 300 g gehakt (vegan, vervang door vegetarisch gehakt)
- 1 broccoli
- 0,25 l haverroom (Oatly Cuisine bio)
- 2 el olijfolie
- 300 g volkoren spaghetti
- 135 g Pesto (Costa Ligure Pesto genovese bio) Deze pesto is veganistisch en niet gepasteuriseerd.
Bereidingstijd: 35 min
INSTRUCTIES
- Snij de knoflook en ui fijn.
- Snij de broccoli in roosjes.
- Kook de spaghetti
- Verwarm de olijfolie in een wok.
- Fruit de ui in de pan totdat deze glazig is.
- Voeg de knoflook en het gehakt toe.
- Kook ondertussen de broccoli beetgaar.
- Voeg de pesto toe aan het gehakt.
- Voeg de haverroom toe en laat 2 minuten zachtjes doorkoken.
Verdeel de spaghetti, het gehakt en de broccoli over 4 borden.