Leven vanuit innerlijke rust - Alanna Meijers

Leven vanuit innerlijke rust

De wereld een klein stukje mooier maken begint bij jezelf. Neem de regie over je eigen leven. Krijg het gevoel dat het leven je niet alleen maar overkomt. Durf los te laten en je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Om in je eigen unieke kracht te komen staan en de beste versie van jezelf te worden.

 

Hoe goed je ook je best doet om je doelen te behalen zonder balans tussen mind en body kom je waarschijnlijk niet zo ver. Mentale groei start bij het bewust worden van je eigen belemmerende overtuigingen en patronen. Ik geloof dat iedereen een eigen uniek kracht bezit waarmee zij of hij de wereld een stukje mooier maakt.

 

De stap richting jouw unieke leven ga je middels deze Online Cursus inzichtelijker maken. Pas alle stappen toe in je leven, maak de opdrachten en je zult merken dat je meer vanuit innerlijke rust, je eigen unieke kracht en zelfvertrouwen in het leven staat.

“Be the change you want to see in the world “

 

Het is mijn missie om: mijn verhaal te delen en mensen inspireren zodat iedereen in hun eigen unieke kracht durft te gaan staan.

Training inhoud

Gratis Tool

Meer rust in je hoofd en grip op je gedachtes

Alanna Meijers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders