Volg jij je hart?

 

 

Het is beter om je eigen levenspad met kronkels te bewandelen, dan het perfecte pad van een ander. – Bhagavad Gita

 

 

Voor mij is vrijheid een van de belangrijkste kernwaarden in mijn leven. Natuurlijk niet de enige. Daar kom ik in een ander artikel op terug.

Vrijheid betekend voor mij werken waar en wanneer ik wil, de moeder voor mijn kinderen zijn die ik graag wil zijn. Creëren en inspireren. Werk dat niet voelt als een verplichting. Bouwen aan iets voor de volgende generatie. Een verschil maken in de wereld. Ondernemen is een vak. Dit is iets wat je kunt leren. Alles wat je echt wilt is te leren. Alleen met een passie en een intentie zal je geen goed lopend bedrijf op gaan bouwen.

Alles wat een mens kan, kan jij ook. Wat maakt jou anders dan wereldberoemde topsporters of sprekers? We zijn allemaal mensen. We starten met het idee dat alle mensen gelijk zijn wat betreft hun fysieke en mentale capaciteiten. De enige verschillen liggen bij de motivatie, waarden, overtuigingen en houdingen. Die je een bepaalde richting op kunnen sturen.

 

 

We nemen de wereld niet waar zoals hij is maar zoals we deze zelf onbewust hebben gevormd.

 

 

Het is de verzameling van onze ervaringen, indrukken, overtuigingen en gevoelens die door onze persoonlijke geschiedenis wordt opgebouwd. Het is natuurlijk makkelijk gezegd, volg je dromen en creëer je eigen unieke leven.

Maar,,, hoe dan? Waar begin je?

Na jarenlang aan mijn eigen patronen en overtuigingen, mindset en voeding gewerkt te hebben weet ik dat er zoveel meer mogelijk is. Ik wil je laten ervaren dat je zelf veel meer invloed hebt op je eigen leven.

 

Volg jij je hart naar je dromen?

 

Begin met geloven en het toepassen van al de stappen uit mijn GRATIS Weekly Selfcare Checklist. Je zult jezelf versteld zien staan!

 

 

Hi, ik ben Alanna

Ik ben Mental & Holistic Coach en ervaringsdeskundige. Ik leer anderen hoe zij mentaal en fysiek kunnen groeien en ontwikkelen zodat ze hun belemmerende patronen en overtuigingen kunnen doorbreken. Zodat ze in hun eigen unieke kracht komen te staan.

Gratis Tool

Meer rust in je hoofd en grip op je gedachtes

Alanna Meijers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders