Ademsessie - Alanna Meijers

Ademsessie

Een ademsessie draagt bij aan je mentale en emotionele balans. Waardoor je lichaam ontspant. Door je focus te verleggen op je ademhaling zorgen we ervoor dat je zenuwstelsel tot rust wordt gebracht.

 

Hoe ziet een ademsessie eruit?

We starten met een korte intake waarin wederzijdse verwachtingen worden besproken. Waarbij ruimte is voor vragen. Tijdens deze intake bespreken we samen je intentie van deze sessie. We starten de ademsessie met een bodyscan en visualisatie. Hierna gaan we aan de slag met de ademtechnieken. Ik werk met verschillende technieken waaronder de verbonden ademhaling en de Wim Hof methode. Hierna komt er een rustfase. Waarin we het lichaam de ruimte geven om te reageren op de losgekomen emoties. Hierdoor ontstaat er ruimte in je mind en body en verlaag je je stress niveau. Je wordt daarnaast energetisch opgeschoond. Op het einde van de behandeling is er een meditatiemoment ondersteund met muziek. Zodat alles wat je hebt los geademd ook direct geïntegreerd kan worden. We bespreken de sessie na en je krijgt persoonlijke handvaten mee om direct zelf toe te passen in je dagelijkse leven. Eenmaal aangeleerd, is deze techniek direct in het dagelijkse leven inzetbaar. Een boost voor je immuunsysteem en bewustzijn.

 

Binnen 6 tot 10 ademsessies staan mensen totaal anders in het leven. Kunnen ze andere keuzes maken als voorheen en ervaren vaak veel gezondheidsvoordelen.

 

Ik verwerk o.a. ademsessies in het Exclusief 1 op 1 traject dat ik aanbied. De ademsessies zijn los te boeken op aanvraag.

 

In dit artikel vind je meer informatie over “de kracht van je ademhaling”.

 

Bij interesse stuur een vrijblijvende mail naar [email protected] of vul hier het contactformulier in.

 

Prijzen

Losse sessie

Ademsessie sessie 60 minuten           €111,-

 

Pakket met 3 sessies 60 minuten

Normaal €333,-, dit pakket voor €288,-

 

Pakket met 6 sessies 60 minuten

Normaal €666,-, dit pakket voor €566,-

 

Een ademsessie is een vorm van spiritueel en emotioneel werk. Het is een veilige methode om op lichamelijk, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau heling te kunnen ervaren. Het is geen vervanging van de reguliere medische zorg. Consulteer in alle gevallen eerst een arts als uw klachten medisch van aard zijn.

Gratis Tool

Meer rust in je hoofd en grip op je gedachtes

Alanna Meijers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders