Podcast - Alanna Meijers

Unique Life Podcast

Alles over je Mind, Body & Soul connectie

Op een simpele en praktische manier aan de slag met je zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling

Ik deel je mijn persoonlijke ervaringen en kennis. Leer weer op je lichaam vertrouwen en leef in verbinding met je eigen energie.

In deze aflevering neem ik je mee in hoe jij de regisseur wordt van je eigen leven. Hoe neem je de leiding over je eigen leven en stap je uit de slachtofferrol. Ik deel je mijn proces en de stappen wie je nodig hebt om je verlangens te gaan verwezenlijken.

In deze aflevering neem in je mee in ons zijn. Waarom zijn we allemaal opzoek? Wat heeft ons ego hiermee te maken? Hoe kun je zijn in het moment en tegenlijktijd het leven van je dromen leven. En hoe staat dit in verhouding tot onze Mind, Body & Soul.

In deze aflevering neem ik je mee in hoe je meer kunt doen in minder tijd. Hoe wordt je nu productiever door minder te doen. Dat willen we toch allemaal? Onze verlangens werkelijkheid laten worden en hierbij ook nog energie overhouden. Ik deel je tips en tricks waarmee jij direct aan de slag kunt gaan.

In deze aflevering neem ik je mee in de kracht en de voordelen van een dagelijkse practice. Een dagelijkse beoefening vanuit zelfliefde en waarmee jij je bewustzijnsniveau verruimd. Het denken creëert automatisch een soort lijden. Terwijl als je leert voelen en aanwezig leert te zijn in je lichaam en de stem van je innerlijke wijsheid leert herkennen je dit zoveel meer oplevert.

 

We willen vaak eerst iets zien en dan geloven alleen dit werkt juist andersom. Kun jij eerste vertrouwen?

In deze aflevering neem ik je mee in de fases van de maan. Wat is een maancyclus? Welke uitwerking heeft het op ons fysieke lichaam en wat doet de maan met onze emoties en gevoelens?

Wat is nu een pijnlichaam? Hoe staat dit in verbinding met bewuster leven? Hoe laat je oude pijnen los en kun je zijn met wat is?

 

Wanneer we geboren worden verloopt alles nog spontaan en geregeld door de natuur. Alleen wanneer we opgroeien worden de spontane processen steeds meer verstoord door onze gedachtes en emotionele reacties.

Waarom is het nu zo belangrijk om keuzes te maken? Wat heeft dit te maken met alles is energie en hoe kies ja dan ook echt voor jezelf. Zelf je keuzes maken en op tijd nee zeggen is een noodzaak. Om in balans te blijven, om grip te houden op je gezondheid, je leven en je toekomst.

In deze aflevering neem ik je mee in de wereld van perfectionisme. Wat is het nu precies en wanneer wordt het ongezond voor je. We zijn geboren om echt te zijn, om puur te zijn, niet om perfect te zijn.

In deze aflevering neem ik je mee in de betekenis van woorden. Met woorden kun je uitdrukken wie je bent en wie je wilt zijn. Alleen kun je ook voorbij de betekenis van woorden komen? Ben jij jezelf bewust van de helende kracht van woorden en taal?

In deze aflevering neem ik je mee in de wet van actie. Wat, wanneer en hoe doe je dat nu? Hoe kom je in actie en blijf je tegelijktijdig luisteren naar je intuïtie en lichaam. Want zonder actie ontstaat er geen reactie. En de reactie maakt het mogelijk meesterschap te bereiken over je leven. Welke actie komt voort vanuit gewoonte of conditionering en welke echt vanuit je intuïtie. Stop met uitstellen en kom in actie.

In deze aflevering neem ik je mee in de levenslessen die ik leerde door de verhuizing. Ik deel deze levenslessen met je op deze magische dag van de leeuwenpoort. Het perfecte moment om krachtige inzichten te ontvangen die je helpen je bewustzijn te verhogen. De weg is namelijk belangrijker als je bestemming.

In deze aflevering neem ik je mee in het ascentie proces en de symptomen wie hierbij komen kijken. Wat is het ascentie proces precies en wat kun je aan de symptomen doen?

In deze aflevering neem ik je mee in wat nu echt de uitspraak “alles is energie” betekend. Een stukje theorie en praktische tools om direct toe te passen. En hoe werkt dit in relatie tot geld?

 

We vertellen onszelf zoveel verhalen op een dag. Het is een kwestie van anders leren kijken naar de realiteit. Zodat je leert de regie over je leven in handen te nemen. Je wordt een bewuste creator. En dat is wat je wilt zijn.

In deze aflevering ga ik in gesprek met Cheryl Müller. Als slaapcoach is ze gespecialiseerd in de kwaliteit van je slaap. Hoe belangrijk is je slaap nu eigenlijk? Hoe herken je een slaaptekort? Hoe ziet een slaapcyclus eruit? Hoe zorg je voor een duurzame kwaliteit van je slaap en nog heel veel meer. Wordt weer uitgerust wakker en geniet optimaal van je leven!

In deze aflevering neem ik je mee in de kracht van gewoontes. Wat voor invloed hebben gewoontes op je leven. Bewust en onbewust. Je bent namelijk niet je gewoontes, je hebt gewoontes.

 

Patronen en gewoontes slaan we niet alleen op in ons gedrag. Ook in ons lijf. Denk aan je spieren, pezen, houding en ademhaling. Daarom dat het zo belangrijk is niet alleen naar je gedrag te kijken maar ook te voelen wat het in je lichaam doet en losmaakt.

In deze aflevering ben ik te gast bij Astrid Beijen. Astrid is spiritueel business coach. Ze begeleid ondernemende moeders naar meer omzet, vrijheid en plezier door middel van Human Design, Quantum Fysica en strategie. We hebben veel dezelfde raakvlakken waarover we in gesprek zijn gegaan. Over de kracht van onze overtuigingen en gedachtes. Wat helpt je nu om echt verandering mogelijk te maken. In je leven of business. We delen onze eigen visie, ons eigen verhaal en praktische tips waarmee jij direct aan de slag kunt gaan.

In deze aflevering bespreek ik met je hoe je je intrinsieke motivatie kunt verbeteren. Welke twee vormen van motivatie zijn er? Ik geef je direct tips waarmee je aan de slag kunt. Waarmee jij kunt investeren in je doelen en dromen.

 

Een bepaald verlangen om iets te bereiken dat direct invloed heeft op je motivatie om echt de stappen te gaan zetten.

In deze aflevering deel ik met je wat er voor nodig is om echt in het hier en nu aanwezig te zijn. Wat betekend het om in het hier en nu te zijn? Zonder de ruis van ons denken. Bewuste aandacht als voeding en verrijking van jezelf.

In deze aflevering ga ik in gesprek met Richard van Gennip. Richard en zijn vrouw leiden teamleiders op tot experts op het gebied van stress en burn-out klachten. Zodat ze signalen eerder leren herkennen en kunnen inzetten op preventie. We gaan samen in gesprek over hoe je nu je grenzen daadwerkelijk bewaakt. We delen meer over ons eigen verhaal en praktische tips waarmee jij direct aan de slag kunt gaan.

In deze aflevering neem ik je mee in wat er nu echt voor nodig is om van angst naar liefde te bewegen. Hoe buig je nu je negatieve gevoelens en belemmerde gedachtes om naar liefde. Liefde voor jezelf en je leven.

 

Zodat je bewustzijn creëert in hoe je woorden je systeem aansturen en echt leert om te gaan voelen en je positieve woorden en gevoelens gaat belichamen.

In deze aflevering deel ik je hoe ik en de deelnemers natuurlijk, het Joy of Life Event hebben ervaren. Een letterlijk kijkje achter de schermen. Wat zou dit voor jouw kunnen betekenen? Als je jezelf echt leert overgeven aan je lichaam. En de magie van het leven weer mag gaan ervaren.

In deze aflevering ben ik te gast bij Saskia van der Krift. Saskia is ondernemerscoach en helpt je te ondernemen vanuit alignement. Met Human design en onze rol als Manifestor in deze maatschappij, hebben wij veel raakvlakken. Hierover zijn we in gesprek gegaan. Hoe zien wij dit terug in ons leven en het ondernemerschap.

In deze aflevering deel ik je waarom angst jouw groei in de weg staat. We zijn hier namelijk als mens om te ontwikkelen en groeien. Mogen de positieve en negatieve gevoelens er van je zijn? En hoe leer je jezelf niet te verbinden met je negatieve gedachtes.

In deze aflevering ga ik in gesprek met Leonoor Visker. Expert op het gebied van rugpijn. Hoe kom je nu op een holistische wijzen volledig van je rugpijn af? Ze heeft zelf veel last gehad van rugklachten en zichzelf volledig geheeld.

In deze aflevering neem ik je mee in wat je van pijn en verdriet kunt leren. Ik deel je daarnaast 7 tips waarmee je direct aan de slag kunt. Je hebt elke dag opnieuw de keus om het leven van je dromen en doelen ook daadwerkelijk te gaan leven. Ik geloof niet dat dit kan zonder pijn en verdriet. Hierin liggen juist je lessen.

In deze aflevering neem ik je mee in hoe krachtig je ademhaling is. Wat zijn de voordelen van ademwerk. Ik vertel je hoe dit invloed heeft op jouw lichaam en gedachtes. Ik neem je mee in hoe het Joy of Live Event eruit ziet? Hoe breng ik in mijn eigen werk adem en energiewerk samen.

In deze aflevering ga ik het met je hebben over het verschil tussen weten, denken en voelen. Hoe kan het nu dat je iets volledig kan begrijpen en weten en daar toch vaak niet naar handelt. Ik leg je dit uit met een concreet voorbeeld van mezelf. En vertel je hoe je de overgang maakt van denken en weten naar voelen en belichamen. Hiermee kun jij daadwerkelijk je doelen en dromen gaan bereiken!

In deze aflevering neem ik je letterlijk mee in je lichaamsbewustzijn. Zodat jij zelf kunt ervaren wat voor kracht hier ligt opgeborgen. Luister hem met je ogen dicht. Los van alles wat in de maatschappij ons lijkt te worden opgelegd. Voel wat de woorden en de muziek met je doet.

In deze aflevering neem ik je mee in Human Design. Ik ga 3 punten inhoudelijk met je bespreken. Wat is Human Design nu eigenlijk precies? Waarom heb ik ervoor gekozen dit te verwerken in mijn business. En als laatste hoe heeft Human Design mijn leven verandert en het aller belangrijkste wat kan het voor jouw betekenen?

In deze allereerste aflevering gaan we het hebben over wat nu echt het verschil is tussen je bewustzijn en onderbewustzijn. Wat betekend het om uit je comfortzone te stappen. Hoe werkt je bewustzijn en onderbewustzijn samen. En hoe belemmert je onderbewustzijn je in je groei?

Gratis Tool

Meer rust in je hoofd en grip op je gedachtes

Alanna Meijers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders