Holistische sessie - Alanna Meijers

Holistische sessie

Maatwerk!

Deze sessies worden verwerkt in het Exclusief 1 op 1 traject

Bekend van

Werkwijzen & Technieken

Neurowetenschap: De werking van je brein
NLP: Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden
Meditatie: De magie van je onderbewustzijn
Onderbewustzijn: De kracht van je intuïtie
Kwantumfysica: De wetenschap van energie
Zelfliefde: Het neurologische effect van onze eigen woorden

 

Holistisch helen houdt in dat we naar alle opzichten kijken die je maken tot wie je bent. Je Mind, Body en Soul zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar.

 

Op holistische wijzen kijken we naar je fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele gezondheid. We creëren beweging in je diepere zelf.

Reiki

Reiki is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Bij Reiki wordt er met handoplegging universele energie doorgegeven. Het woord “Reiki” betekent letterlijk universele levensenergie.

 

Iedereen beschikt over zelfhelend vermogen. Op verschillende holistische niveaus wordt heling gecreëerd. Namelijk op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel vlak.

 

Innerlijke balans is de bron van je gezondheid. Reiki helpt je in balans brengen met deze niveaus. Daarnaast werkt Reiki erg ontspannend en verlicht pijn.

Ademhaling

De kracht van onze ademhaling draagt bij aan je mentale en emotionele balans. Waardoor je lichaam ontspant. Door je focus te verleggen op je ademhaling zorgen we ervoor dat je zenuwstelsel tot rust wordt gebracht.

Multidimensionale energie transmissie

Een energie transmissie is een energiestroom tussen twee gebieden. Hierbij wordt je herinnerd aan jouw heel zijn, door de activatie van twee stromingen van energie. De multidimensionale energie en de aardse levensenergie in jou.

 

Alles bestaat uit energie, dus ook jij en ik. Vanaf onze geboorte ontwikkelen we patronen, overtuigingen, een overlevingsmechanisme. In ons leven krijgen we te maken met angsten en zorgen, wat vaak tot gevolg heeft dat we niet meer in balans zijn en moeite hebben met het ervaren van rust en innerlijke vrede.

Ontzettend prettig

De reiki sessie heb ik als ontzettend prettig ervaren. Na onze sessie ben ik lekker gaan wandelen zonder prikkels aan mijn hoofd. De dag erna voelde ik me mega ontspannen.

Review
5/5

Fijne en warme persoonlijkheid

Alanna is een fijne en warme persoonlijkheid. Ze heeft mij de juiste inzichten gegeven waardoor mij weer het e.e.a. duidelijk is geworden! Bedankt voor deze fijne sessie, de reiki behandeling was heerlijk.

Review
5/5

Waardevol

Alanna is een lieve zachtaardige betrokken vrouw die haar inzichten eerlijk deelt met je. Ze neemt alle tijd voor en na de ademsessie🙏 Waardevol🍀

Review
5/5

Hoe ziet een sessie eruit?

We starten met een korte intake waarin wederzijdse verwachtingen worden besproken. Waarbij ruimte is voor vragen. Tijdens deze intake bespreken we samen je intentie van deze sessie. Met welke reden of klacht ben jij hier gekomen? We stellen een maatwerksessie samen en gaan hiermee aan de slag.

 

Ik begeleid je hier volledig doorheen. We bespreken de sessie na en je krijgt persoonlijke handvaten mee om direct zelf toe te passen in je dagelijkse leven. Eenmaal aangeleerd, is deze techniek direct in het dagelijkse leven inzetbaar. Een boost voor je immuunsysteem en bewustzijn.

Video afspelen

Een holistische sessie is een vorm van spiritueel en emotioneel werk. Het is een veilige methode om op lichamelijk, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau heling te kunnen ervaren. Het is geen vervanging van de reguliere medische zorg. Consulteer in alle gevallen eerst een arts als uw klachten medisch van aard zijn.

Gratis Tool

Meer rust in je hoofd en grip op je gedachtes

Alanna Meijers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders