Reiki - Alanna Meijers

Reiki

Wat is reiki?

Reiki is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Bij Reiki wordt er met handoplegging universele energie doorgegeven. Het woord “Reiki” betekent letterlijk universele levensenergie. Iedereen beschikt over zelfhelend vermogen. Op verschillende holistische niveaus wordt heling gecreëerd. Namelijk op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel vlak. Innerlijke balans is de bron van je gezondheid. Reiki helpt je in balans brengen met deze niveaus. Daarnaast werkt Reiki erg ontspannend en verlicht pijn.

 

Alles bestaat uit energie, dus ook jij en ik. Vanaf onze geboorte ontwikkelen we patronen, overtuigingen, een overlevingsmechanisme. In ons leven krijgen we te maken met angsten en zorgen, wat vaak tot gevolg heeft dat we niet meer in balans zijn en moeite hebben met het ervaren van rust en innerlijke vrede.

 

Reiki bevordert je zelfontwikkeling en bewustzijn, zodat je makkelijker in contact komt met jouw unieke diepe zelf.

 

Welke klachten kun je met reiki behandelen:

  • Je ervaart veel stress
  • Je hebt een druk en vol hoofd
  • Emoties kun je lastig verwerken
  • Je gaat over je eigen grenzen heen
  • Je bent toe aan rust en een moment voor jezelf
  • Je ervaart weinig energie
  • Je bent de verbinding met jezelf kwijt
  • Je slaapt slecht
  • Je kunt jezelf lastig concentreren
  • Je hebt last van onverklaarbare lichamelijke klachten

 

Hoe ziet een Reiki behandeling eruit?

We beginnen met een kort gesprek om de wederzijdse verwachtingen te bespreken. Met welke reden of klacht ben jij hier gekomen? Vervolgens nodig  ik je uit om een inspiratiekaart te pakken. Deze kan je helpen bij de behandeling. Uiteraard is er ruimte om je vragen te stellen. Vervolgens mag je op de behandeltafel gaan liggen. Kleding blijft altijd aan. Ik leg mijn handen op verschillende plekken op je lichaam, het enige dat jij hoeft te doen is te liggen en ontspannen. Ik stem mij geheel af op jouw energie. Op de achtergrond draai ik rustgevende muziek.

 

Een reiki behandeling wordt door iedereen anders ervaren. De een voelt de energie door middel van warmte of trillingen, de ander ervaart bijv. een rommelende maag. Reiki geeft altijd wat jij nodig hebt en ik vraag je hierop te vertrouwen tijdens de behandeling.

 

Hoe je je na de behandeling voelt is per persoon verschillend. De meeste mensen geven aan zich helemaal ontspannen te voelen. Het is erg belangrijk om na de behandeling extra water te drinken, zodat je de losgekomen afvalstoffen gemakkelijk los kunt laten.

 

Hoeveel behandelingen nodig zijn is afhankelijk van de aard van de klacht en hoe deze herstelt. We overleggen dit samen. Jij bepaalt zelf wanneer het gewenste resultaat bereikt is of wanneer je een volgende behandelsessie wilt inplannen.

 

Ik verwerk o.a. reiki behandelingen in het Exclusief 1 op 1 traject dat ik aanbied. De reiki behandelingen zijn los te boeken op aanvraag.

 

Bij interesse stuur een vrijblijvende mail naar [email protected] of vul hier het contactformulier in.

 

Prijzen

Losse behandeling

Reiki behandeling 60 minuten           €88,-

 

Pakket met 3 behandelingen 60 minuten

Normaal €264,-, dit pakket voor €222,-

 

Pakket met 6 behandelingen 60 minuten

Normaal €528,-, dit pakket voor €444,-

 

Reiki bied een fysieke en mentale verlichting. Het is een veilige methode om op lichamelijk, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau heling te kunnen ervaren. Het is geen vervanging van de reguliere medische zorg. Consulteer in alle gevallen eerst een arts als uw klachten medisch van aard zijn.

Gratis Tool

Meer rust in je hoofd en grip op je gedachtes

Alanna Meijers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders