Trajecten - Alanna Meijers

Mijn aanbod

Een online cursus en het Exclusief 1 op 1 traject.

Wat kun je verwachten

In de online cursus en het Exclusief 1 op 1 traject begeleid ik je om terug in je eigen kracht te komen staan. Duidelijkheid te krijgen over wat je nu eigenlijk wil in het leven, meesterschap over je brein, bewuste en onbewuste patronen en overtuigingen te doorbreken. Los te komen van negatieve gedachten en deze ombuigen naar positieve gedachten. Balans in je leven te creëren. Je angsten te overwinnen en zelfverzekerd in het leven te komen staan. Ik hecht veel waarde aan het werken met meetbare resultaten. Een exclusief 1 op 1 coaching traject wordt persoonlijk afgestemd op jouw doelen. Ik wil je laten ervaren dat je zelf veel meer invloed hebt op je eigen leven.

Ik wil je inspireren en motiveren om alles uit het leven te halen. Sterker en zelfverzekerder in je schoenen te komen staan. Ik geef je de tools, tips en tricks die je nodig heb om het gemakkelijker te maken. Ik kan niet wachten om samen aan deze reis te beginnen.

Open-minded is waar ik voor sta. In plaats van andere te beoordelen ben ik continue mezelf aan het verbeteren en ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling en groei is mijn passie.

Download hier de Brochure

Download hier de Brochure van de Unique Life Academy

Online cursus

Online cursus

Start direct!

Lees meer
Exclusief 1 op 1 Traject

Exclusief 1 op 1 Traject

Beperkt aantal plekken beschikbaar.

Lees meer

Gratis Tool

Meer rust in je hoofd en grip op je gedachtes

Alanna Meijers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders