Reviews

Ylene Lugtenborg

5/5

De reiki sessie heb ik als ontzettend prettig ervaren. Na onze sessie ben ik lekker gaan wandelen zonder prikkels aan mijn hoofd. De dag erna voelde ik me mega ontspannen.

Ylene Lugtenborg

H. Van Den Bosch

5/5

Alanna heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. Fijne omgeving en dito behandeling. Zeker aan te bevelen!

H. Van Den Bosch

Bijzonder fijne ervaring

5/5

Alanna is een fijne en warme persoonlijkheid. Ze heeft mij de juiste inzichten gegeven waardoor mij weer het e.e.a. duidelijk is geworden! Bedankt voor deze fijne sessie, de reiki behandeling was heerlijk.

Vera

22 november 2022

5/5

Met een open instelling de reiki behandeling ondergaan. Had geen idee wat ik kon verwachten. Voelde mij wel meteen prettig bij Alanna. Ze neemt echt de tijd voor je. Ze neemt alle tijd om eerst een gesprek met je aan te gaan. Tijdens de reiki behandeling voelde ik me enorm ontspannen. Ik voelde ook echt dingen “stromen” in mijn lichaam. Vond het een hele prettige ervaring. Zou het zeker aanraden.

Review door Ad Van Ooijen

5/5

Duidelijk en rustig en goede sfeer

Ad Van Ooijen

Review door Tessa Klaassen

5/5

hele fijne vrouw, fijne behandeling en fijne omgeving.

Tessa Klaassen

Review door Gerard Braun

5/5

Fijne ambiance en effectieve Reiki.

Gerard Braun

Review door Mariska Timmermans

5/5

Alanna stelt je direct op je gemak, erg toegankelijk. Om op deze manier kennis te maken met reiki is erg fijn!

Mariska Timmermans

Review door Ton Arkesteijn

5/5

Zinvol om zelf ook te letten op de ademhaling waarover ik weer attent gemaakt ben om dat zelf ook vaker te doen

Ton Arkesteijn

Een geweldige coach.

5/5

Ik heb de eer en het genoegen gehad Alanna in ReiKI te mogen inwijden, ik ben er van overtuigd dat dit een extra dimensie aan haar werk zal toevoegen. Ik wens je daarom ook veel succes Alanna.

John Paans ReiKi Master Teacher

Review door Rianne Kleinloog

5/5

31 augustus 2022: Fijne ervaring.

Rianne Kleinloog

Review door Linda Van Baast

5/5
2 augustus 2022: Alanna is een lieve zachtaardige betrokken vrouw die haar inzichten eerlijk deelt met je. Ze neemt alle tijd voor en na de ademsessie🙏 Waardevol🍀

Review door Floortje Van Ham

5/5

24 juli 2022: Fijn ontvangst, nam de tijd om je op je gemak te stellen. Ontspannen ‘behandeling’.

Floortje Van Ham

Review door Renske Hovingh

5/5

13 september 2021: Rustig, sympathiek, persoonlijk. Voelde goed, je ligt onder goede handen. Fijne sfeer.

Renske Hovingh

Review door Janneke Goris

5/5

3 december 2021: Goed gesprek en fijne behandeling!

Janneke Goris

Review door Rikie Schoenmakers

5/5

15 oktober 2021: Ik heb een fijne Reiki behandeling gehad. Ik voelde reactie in mijn lichaam. Terug fietsend was ik erg moe. Vanavond gaat het goed. Succes Alanna. Voor mij een prettige ervaring.

Rikie Schoenmakers

Review door Lizzy vanEijndhoven

5/5

29 november 2021: Fijn persoon!

Lizzie vanEijndhoven

Review door Debbie Vanson

5/5

30 november 2021: Was heerlijk, lekker ontspannen.. Ik kom zeker nog een x terug!

Debbie Vanson

Review door Helma Van hout Vandewiel

5/5

11 december 2021: Heel bijzondere sessie, vooraf aan de fijne Reiki behandeling ook nog een coaching gesprek waarbij je verder komt met inzichten naar jezelf.

Helma VanhoutVandewiel

Review door Suzanne de Moor

5/5

1 maart 2022: Heerlijk ontspannen moment met ruimte voor wat je nodig hebt.

Suzanne de Moor

Review door Arian Roosen

5/5

20 september 2021: Was n bijzondere ervaring.

Arian Roosen

Review door E. Leenhouwers

5/5

21 september 2021: In een ontspannen ambiance een heerlijke Reiki behandeling gehad van Alanna, waarbij er voldoende ruimte en tijd was voor een gesprek. Een proffesionele coach die mbv Reiki extra handvatten gebruikt om haar cliënten verder op weg te helpen. Een aanrader!

 

E. Leenhouwers

Review door Barbara Vinken

5/5

27 september 2021: Heerlijke reiki sessie genoten. Ik voelde mij meteen al ‘zen’ en raad dit zeker aan!

Barbara Vinken

Review door Diane Verhoeven

5/5

30 maart 2022: Alanna is een vriendelijke en empathische vrouw. Ze stelde me gerust en voelde goed aan wat ik nodig had. Zeker aan te raden.

Diane Verhoeven

Laat jouw mening weten

Gratis Tool

Meer rust in je hoofd en grip op je gedachtes

Alanna Meijers draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders